Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Privacyverklaring

In de onderstaande privacyverklaring leest u hoe de Baptisten Gemeente Heemskerk met uw persoonsgegevens omgaat en welke rechten u ten aanzien van de verwerking van deze persoonsgegevens kunt uitoefenen.

 

De Baptisten Gemeente Heemskerk hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy rondom het gebruik van de website www.baptistenheemskerk.nl. De Baptisten Gemeente Heemskerk handelt hierbij als het gaat om privacy conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

De Baptisten Gemeente Heemskerk is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van de website www.baptistenheemskerk.nl. De Baptistengemeente Heemskerk verstrekt persoonsgegevens niet aan derden, behalve als wet- en regelgeving hiertoe verplichten. De persoonsgegevens worden door de Baptistengemeente Heemskerk uitsluitend gebruikt voor de doeleinden die op deze pagina worden omschreven. In alle andere gevallen worden bedoelde persoonsgegevens vernietigd.

 

Gebruik van gegevens

Via de website www.baptistenheemskerk.nl worden persoonsgegevens verwerkt omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Bijvoorbeeld omdat u in contact met ons wilt komen, zich aan wilt melden voor een bijeenkomst of informatie wilt ontvangen. Persoonsgegevens die u op deze wijze via het contactadres op de website opgeeft, gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven.

 

De persoonlijke informatie die u ons verschaft wanneer u contact met ons opneemt wordt vertrouwelijk behandeld. Wij vragen u niet meer gegevens te sturen dan strikt noodzakelijk is.

 

Ontvangt u informatie die u niet meer wilt ontvangen, dan kunt u ons dat laten weten via een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Degene van wie persoonsgegevens worden verwerkt heeft het recht zich tot De Baptistengemeente Heemskerk te richten met een verzoek om inzage. Dat doet u door een verzoek hiertoe te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wilt u meer weten van het privacybeleid van de Baptistengemeente, dan kunt u hiervoor ook contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .